boshike.png pio.png kampvuur.png groepsfoto.png kompas.png vuur.png dassen.png glijbaan2.png glijbaan.png bos.png scouts.png welpen.png verhuur.png hike2.png hit.png doejijookmee.png pivos.png piohout.png hike.png zagen.png explorers.png vlotten.png touwen.png

ImageElk jaar in november organiseert Scouting Aalst-Waalre één speelgoedbeurs. Deze speelgoedbeurs is van groot financieel belang voor onze groep. Door de opbrengsten van de speelgoedbeurs kunnen we de contributie relatief laag houden, de blokhutten in een goede staat houden en onze kampmaterialen vernieuwen en uitbereiden. Het houden van een speelgoedbeurs betekent uitdelen van folders bij alle woonhuizen van Aalst-Waalre, aanbellen voor (oud)speelgoed, verkopen van steunbonnen en het verkopen van de opgehaalde spullen op de speelgoedbeurs zelf.

ImageHet mag duidelijk zijn dat we het houden van een speelgoedbeurs niet alleen kunnen. Er gaat heel wat werk aan vooraf en daarbij hebben we de hulp van ieder lid en zijn/haar ouder(s) en/of verzorger(s) hard nodig. Daarom zullen we, d.m.v. een brief, vragen of we een beroep op u te kunnen doen, met name voor het rondgaan aan de deuren zal uw medewerking hard nodig zijn. Bovendien maken velen handen licht werk, dus als er van ieder lid één ouder mee helpt is het werk in enkele uurtjes geklaard.

Image U voorkomt hiermee een contributie verhoging van zo'n vijftig euro per jaar en u maakt tevens kennis met het groepsgevoel. En wat is nu één dag per jaar t.o.v. bijvoorbeeld ieder weekend rijden voor het voetbal? Daarnaast is de speelgoedbeurs heel gezellig om een keertje meegemaakt te hebben, u kunt er mee doen aan een loterij, poffertjes kopen of ... noem maar op, maar bovenal is er de verkoop van leuk speelgoed. Het is al jaren een begrip in Aalst-Waalre.

Image Kom eens langs in het tweede weekend van november. De speelgoedbeurs begint gewoonlijk op vrijdag avond van 19:00 uur t/m 21:00 uur en op zaterdag van 11:00 t/m 14:00 en wordt gehouden op blokhut "De Meerberg" aan de Heistraat 64 in Waalre.